Om Glasstek Innlandet

Glasstek Innlandet er i dag en mester bedrift og godkjent opplæringsbedrift med kvalifiserte glassrådgivere utdannet gjennom Glass og Fasadeforeningens etterutdanningsprogram.

Fra Hansens Glasservice til Glasstek Innlandet

Hansens Glasservice as ble etablert i 1980, i Sør-Varanger kommune Finnmark. Selskapets forretningsadresse var Kirkenes som er kommunesenteret hvor det bor ca 6000 innbyggere av totalt ca 10.000 for hele kommunen.

Den største arbeidsplassen siden 1906 var gruveselskapet AS Sydvaranger som på det meste hadde 1200 personer i arbeid.

Hansens Glasservice as ble startet som enmannsbedrift, men utviklet seg til å bli en moderne håndverksbedrift med 6 ansatte i tidsriktige verkstedlokaler.

I 1995 flyttet bedriften til Hamar hvor virksomheten fortsatte i tråd med datidens etterspørsel etter gode håndverkere.

Hansens Glasservice as byttet i 2010 navn til Vitrea as, et mer dekkende navn da bedriften i stor grad påtok seg teknisk rådgiving og prosjektering. I 2012 ble Uniglass AS stiftet som er eid av Vitrea. Uniglass as ble da den som skal levere Glassmestertjenester til privat og proff markedet.

Vitrea kjøpte opp Løten Glasservice i 2021 hvor vi flyttet alle våre tjenester inn lokalene på Løten. Slutten av 2022 endret uniglass as navn til Glasstek Innlandet som det heter i dag.

Mester bedrift og godkjent opplæringsbedrift

Glasstek Innlandet er i dag en mester bedrift og godkjent opplæringsbedrift med kvalifiserte glassrådgivere utdannet gjennom Glass og Fasadeforeningens etterutdanningsprogram. Vi vil alltid sette kundetilfredshet og fagkunnskap i høysetet, og vil alltid bestrebe oss på å levere tjenester og produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Vi ser frem til å fortsette å levere kvalitetsarbeid og utmerket kundeservice til våre kunder.

Vi leverer og monterer i hele innlandet Hamar, Brumunddal, Moelv, Tangen, Espa, Elverum, Stange og Rena i tillegg til alle tettsteder.

Din glassmester i Innlandet!

Glasstek Innlandet setter alltid kundetilfredshet og fagkunnskap i høysetet, og bestreber oss på å levere tjenester og produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. 

Glassrekkverk

fra 4.200,- per løpemeter

Vårt stilrene rekkverk med glass og stolper i aluminium er nå på kampanje, ferdig montert!